Se billederne fra messen i Arden

24 udstillere på lørdagens Arden Messe fortæller historien om, at der stadig er liv i den lille stationsby

12
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Kaktus, orkideer og forårsbebudere på Blomster Duftens stand. Foto: Lars Pauli

ARDEN:Stationsbyen Arden har stadig en del at byde på inden for handel og håndværk. Det kunne man forvisse sig om på lørdagens messe i Arden Hallerne, hvor 24 udstillere var med - dagligvarebutik, fysioterapeut, blomsterforretning, bank med flere - langt hovedparten lokale.

Vivi Jessen sidder i bestyrelsen for Arden Handel og Håndværk, som arrangerer messen. Hun er lokal forretningskvinde - indehaver af Savage Corner i Arden, som præsenterer sit tøj på stativer og på catwalk med lokale modeller.

- Det vi alle er oppe imod, er netbutikkerne. Det er vigtigt med et bredt udvalg og en god service, hvis man skal kunne klare sig i dag. Jeg har både herre- og damemode, chokolade og smykker, fortæller Vivi Jessen.

Hun går selv meget op i at handle lokalt. Hvis ikke hun kan få den ønskede vare i Arden, tager hun til en anden af kommunens byer og lægger sit indkøb der. Det er vigtigt, at pengene bliver i kommunen, synes hun.

Vivi Jessen er tilfreds med opbakningen til messen, som foreningen pr. tradition holder hvert andet år, skiftevis om foråret og om efteråret.

- 24 udstillere er fint. Vi er ikke så vældig mange butikker, men ellers er her jo alt fra behandling til et pengeinstitut (der er kun et enkelt tilbage med afdeling i Arden, Jutlander Bank) og forskellige politiske partier.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.