Se billederne fra stegende hed Rebildfest

Besøgstallet steg ikke som ønsket, alligevel kunne rebildfesten byde på både brev fra en vis præsident og et helt igennem amerikansk orkester

16
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Deltagere i Rebildfesten i Rebild Bakker kæmper mod solen og varmen. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

REBILD NATIONALPARK: Et jodlende bluegrass band, en biskop og selvfølgelig masser af danske og amerikanske flag er opskriften på en god Rebildfest.

Det kunne selskabet bag festlighederne igen byde besøgende velkommen med igen i år.

Festen, der fejrer båndene mellem USA og Danmark, lever på sit 106. år, men har heller ikke i år oplevet en stigning i besøgstallet.

Generalsekretær i Rebildselskabet, Lars Bisgaard,

- Den endelig optælling af solgte billetter har jeg ikke endnu, men fornemmelsen er 1500, siger han og tilføjer, at det vil være lidt under sidste års resultat.

Til frokosten efter den officielle fest har man det præcise antal besøgende. Det ligger på 440 deltagere.

Selve fejringen forløb godt i følge generalsekretæren, som giver vejet vejret og programmet "skylden" for fremmødet.

Dagens program gemte også på overraskelser.

Chefforhandler ved dette års OK18-forhandlinger og innovationsminister, Sophie Løhde, kom med hilsner fra den danske regering.

Carla Sands, den amerikanske ambassadør i Danmark, kom med hilsner og et brev fra den amerikanske præsident Donald Trump og førstedamen med ønske om en lys fremtid.

Alt imens de besøgende kunne nyde solen, men måtte kæmpe mod varmen med store mængder vand og parasoller.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden