Se billederne fra stor håndboldturnering i Lanternen

9
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

At være målmand er ikke let. Her er det Magnus Skyldahl, Løgstør, der tyrer bolden afsted mod målet.

Der var gang i spillet, da Løgstør Håndboldklub arrangerede ungdomsturnering i Lanternen. Den ene hal var hele dagen i fuld gang med afvikling af stævnet for øvede/uøvede og meget øvede. En opdeling der gør, at alle møder lige modstandere og dermed opnå den største kampglæde.

Energien på U8 holdene var stor og spillet i et forrygende tempo. Alle vidste, at det gjaldt om at vinde og at et nederlag havde man ikke noget at bruge til. En fight som Løgstør holdene klarede sig godt i. Bolden røg afsted som om det var en raket og målene raslede ind i begge ender af banen. Det der var et godt mål for det ene hold, blev kort tid efter afløst af et andet i den anden ende af banen. En indsats fra Løgstør holdene der viser, at der er et stort potentiale, der venter på at afløse veteranerne på Løgstør Håndboldklubs 3. divisionshold. Det tager tid, men emnerne er i fuld gang med at udvikle sig.

Ungdomsstævnet var Løgstør Håndboldklubs stævnedag og i den nære fremtid venter stævner i andre Vesthimmerlandske byer. Udfordringer som børnene ser frem til at deltage i, for det er her at de får lejlighed til at prøve kræfter med ligesindede fra andre byer. Her bliver træningen holdt ved lige og børnene tilegner sig kamprutiner og kampmod til at møde nye udfordringer. En lærdom som ungdomstræner Kristian Skyldahl tillægger stor værdi for drengene.

- Træning er godt og her får deltagerne lært en række teknikker, som er gode at bruge i kampene. Men ved stævnerne får de lejlighed til at afprøve dem og øvet sig til at tingene bliver rutiner. Kamptræningen giver børnene meget. Det er her, de får brug for den disciplin, vi lærer dem. Det er her, de kan udvikle deres evner til at trænge igennem og score. Det er her, man møde modgangen og trælse trick som modstanderne bruger. Det er her man hærdes ved, at det ikke altid går som børnene gerne vil. Et nederlag er en udfordring til at gøre det bedre i næste kamp. En sejr er lykken men også en udfordring til at gøre det lige så godt i næste kamp, siger ungdomstræner Sine Baun Gammelholm, Løgstør.

- Vi har nogle dygtige ungdomsspillere på U8 holdene. De møder flittigt op til træning og stævner. Opbakningen fra forældrene er stor, hvilket gør, at vi kan nå ud og deltage i mange stævner. Vigtige elementer for at få en god udvikling for holdene. For børnene er det en stor udfordring at deltage i de forskellige stævner. Samtidig er det med til at udvikle et godt sammenhold mellem forældre og trænere. Vi kender hinanden godt, hvilket gør samarbejdet meget lettere og værdifuldt, siger Kristian Skyldahl, der sammen med Sine Baun Gammelholm og Rikke Christensen, alle Løgstør, er trænere for U8 håndboldholdene i Løgstør Håndboldklub.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.