Se billederne: Lisbeth Østergaard gift

Der var masser af stjernestøv og romantik, da tv-værten lørdag giftede sig med Ralf Christensen.

Lisbeth Østergaard Foto: Free/Tv2

Lisbeth Østergaard Foto: Free/Tv2

I stedet for at falde på knæ og trække en ring op af inderlommen friede Ralf Christensen på en lidt anderledes måde til Lisbeth Østergaard.

På en frisktusset tatovering med ordene "Marry me Lizzy?" (gift dig med mig, Lizzy, red.) friede han til sit hjertes udkårne sidste sommer, og efter godt et års forlovelse kimede kirkeklokkerne lørdag.

- De sagde JA, skriver Østergaards veninde, den tidligere vært Camilla Miehe-Renard, til et billede af brudeparret i kirken.

Østergaard og Christensen blev gift i Skovshoved kirke, og da de trådte ud som mand og kone, var det til et espalier af Stormtroopers fra "Star Wars"-universet, som parret er store fans af.

- Luke Skywalker fik sin prinsesse Lea, skriver "Vild med dans"-veteranen Thomas Evers Poulsen til et foto af det strålende brudepar med reference til to "Star Wars"-karakterer.

Også Lisbeth Østergaards kollega fra "Go' Morgen Danmark"-tiden, Morten Resen, konstaterede, at en stormtrooper var en "vild bryllupsgæst alligevel", mens Østergaards nye TV3-kollega, Jeppe Nybroe, skrev "Star Wars"-replikken:

- May The Force Be With You!

Det nygifte par har længe talt ned til den store dag og kunne næsten ikke vente med at sige ja til hinanden.

- Så er det ved at være lige oppe over, skrev den 36-årige tv-vært fredag på Instagram, mens hendes gemal også var ved at boble over af begejstring:

- I dag er jeg verdens mest heldige mand, lød det fra Ralf Christensen lørdag formiddag.

Parret stod frem i 2013, og i 2015 fik de sønnen Viggo.

Se fotos her:www.instagram.com/p/BJETFEHBSiB/?taken-by=thomaseverspoulsenwww.instagram.com/p/BJDOOD_A3zd/?taken-by=mortenresen & hl=dawww.instagram.com/p/BJDN5IghI1-/?taken-by=camillamr & hl=dawww.instagram.com/p/BJDPs_dgVEv/?taken-by=jeppenybroe

/ritzau/FOKUS

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.