Støvring

Se billederne: Modeshow og byvandring i Støvring

Havnebyfesten fortsætter succesen fra sidste år, og har satset på hele to festdage

12
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Havnebyfest i Støvring. Foto: Nicolas Cho Meier

STØVRING:For andet år i træk Støvring handelsstandsforening og byfestforening pjalterne sammen og inviterede på Havnebyfest i Støvring. Et navn den har fået, fordi arrangørerne mener, at en havn er det eneste, Støvring ikke har.

Igen i år kunne byens borgere glæde sig over modeshow, der i år blev hold på byens nye torv og på Jernbanegade kunne voksne lade sig begejstre over skinnende amerikanerbiler, mens børn brændte krudt af på flere forskellige hoppeborge.

Der var også mulighed for at komme ud på en byvandring, hvor byrådsmedlem og medlem af byfestforeningen Lene Aalestrup fortalte om, hvilke udfordringer byen står overfor, og hvilke områder, der i særdeleshed har byrådets opmærksomhed for tiden.

Erfaringer fra sidste år vidste, at 200 pladser til middag i festteltet ikke var nok, og derfor har man i år gjort plads til 100 gæster mere.

- De er blevet solgt, og vi må finde ud af, om der skal være plads til endnu flere næste år, siger Lene Aalestrup.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.