Se billederne: Zulu-sild på kærlighedsferie

"Sjit Happens"-baben Stephania Potalivo og bøfkongen Nils Petter-Bro ferierer i øjeblikket i Italien, hvor den står på masser af romantik.

Mens sommertemperaturen stiger, gør temperaturen på forholdet mellem Stephania Potalivo og Nils-Petter Bro det også.

Den 29-årige filmstjerne og den 37-årige forretningsmand viste kærligheden frem i marts, og først bragte forårsforelskelsen dem til byernes by, Paris, og nu til Italien, hvor amorinerne blomstrer i fuldt flor.

Potalivo har italienske aner, og parret er i øjeblikket på ferie i støvlelandet, hvor den står på lokale specialiteter, strandture, kys og kærlighed.

- Vi har det sgu dejligt, konstaterer "Sjit Happens"-stjernen til et parfoto, som hun har lagt ud på Instagram, hvor hun og Bro holder storsmilende om hinanden.

Kæresteparret har i det hele taget flittigt delt billeder af romancen, og her har skuespillerinden afsløret, hvor meget bøfkongen forkæler hende.

- Bor nu i en lillebitte by oppe i bjergene i en gammel præstebolig, hvor der kun er seks værelser og en kokkeskole. Stemningen og omgivelserne er fuldstændig som at være med i en gammel italiensk film. Det er fandeme godt fundet, Nils Petter, skrev hun for nylig til et bikinibillede efterfulgt af et hjerte og en kyssende smiley.

Stephania Potalivo har tidligere beskrevet sig selv som "en meget heldig dame" og Nils-Petter Bro som en "rummelig, tålmodig og rolig mand", og det kommer også til udtryk under parrets kærlighedsferie i Italien.

- Kunne ikke bede om mere, skrev hun til et foto af de to.

Stephania Potalivo kan ses i de danske biografer fra 6. oktober, når "Klassefesten 3: Dåben" får premiere.

Se feriebillederne her:

https://www.instagram.com/p/BHwwmM_AZbA/?taken-by=stephaniapotalivo

https://www.instagram.com/p/BHrp8t2gjJt/?taken-by=stephaniapotalivo

https://www.instagram.com/p/BHXocXMAxB_/?taken-by=stephaniapotalivo

/ritzau/FOKUS

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.