Se de flotte fødselsdagsfotos: Linse fejret af Bryggen

Søndag havde den folkekære tv-personlighed inviteret hunde, venner og familie til fødselsdagsfest på Bryggen.

Ritzau
Linse Kessler Foto: Scanpix/Ida Guldbæk Arentsen
3. april 2017 10:35

Sidste år rundede den folkekære tv-personlighed Linse Kessler 50 år, men hun fejrede fødselsdagen under mere rolige omstændigheder, fordi hun netop havde fået barmen opereret mindre fra to liter i hvert bryst til nu 1600 milliliter.

Så i år var der skruet ekstra op for festivitassen. På marts måneds sidste dag fyldte den prisvindende "Familien fra Bryggen"-stjerne 51 år, og hun havde i den anledning inviteret nære venner og familie til fødselsdagsfest søndag.

Under hashtagget "jeg er en megaglad kvinde" har Kessler delt to fotos på Facebook fra fødselsdagsfejringen.

På det ene billede sidder hun storsmilende på hug foran det fyldte gavebord.

På det andet billede er hun omgivet af datteren Stephanie "Geggo" Christiansen, svigersønnen Cengiz Salvarli, barnebarnet Alba, og hjerteveninden Didde Skjelmose.

Med på fotoet er også Brygge-bombens særligt indbudte gæst, Michella, som sang sig ind i Linse Kesslers hjerte i TV 2-programmet "Danmark har talent".

- Sikke en helt utrolig fantastisk fødselsdagsfest, jeg har holdt i dag her på Bryggen, og det har jeg min skønne familie, venner og hunde at takke for, skriver Linse Kessler blandt andet til billederne og fortsætter:

- Og se, hvem der står til min venstre side - det gør Michella. Michella holdt sit løfte og kom i dag og sang for os, jubler Brygge-stjernen efterfulgt af to hjerter.

Fødselsdagsfejringen blev foreviget af et kamerahold og kan ses senere på året i "Familien fra Bryggen" på TV3.

Se alle de flotte fødselsdagsfotos her: https://www.facebook.com/211990035518905/photos/pcb.1436180729766490/1436180686433161/?type=3&theater

/ritzau/FOKUS

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...