Se her om dit Lufthansa-fly er aflyst

Lufthansa strejker fredag formiddag. Se her, om dit morgenfly fra Frankfurt kan være ramt af aflysningerne.

Se her om dit Lufthansa-fly er aflyst

Det tyske flyselskab Lufthansas kabinepersonale i Frankfurt er gået i strejke mellem 05.00 og 13.00 fredag den 31. august, og mange fly - også fra København - er ramt af aflysninger.

De opdaterede oplysninger findes på http://www.lufthansa.com og http://www.frankfurt-airport.com men se nedenstående for, om dit morgenfly kan være aflyst.

Cirka en fjerdel af alle Lufthansa-fly fra Frankfurt er aflyst. Det drejer sig blandt andet om fly til følgende internationale destinationer:

Moskva, Manchester, Manchester, Dublin, Istanbul, Tripoli, Bruxelles, Bukarest, London (Gatwick og Heathrow), Rom, Zürich, Milano, Birmingham, Nice, Wien, Paris, Geneve, Budapest og Linz.

Derudover er der aflysninger til varmere feriedestinationer som blandt andet Mallorca, Larnaca, Athen, Porto, Lissabon, Paris og Barcelona og Madrid, samt skandinaviske byer som København, Stockholm, Göteborg og Oslo.

Den tyske indenrigstrafik er også ramt med aflysninger til tyske byer som Berlin, Hamburg, Bremen, Dresden, Hannover, München og Düsseldorf

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.