Brønderslev

Se masser af brandbiler

Nordjyllands Beredskab har fokus på det robuste beredskab

Man kan se en brandbil indeni. Arkivfoto

Man kan se en brandbil indeni. Arkivfoto

BRØNDERSLEV:Besøg Brønderslev Hallen i dag mellem kl. 15 og 16 og se brandbiler og de mange andre køretøjer der samles ved hallen i forbindelse med Nordjyllands Beredskab afholder temamøde. Sådan lyder opfordringen fra Nordjyllands Beredskab.

Der er mulighed for at se en brandbil indeni eller man kan se udstillingen indenfor. Der er bolsjer og klistermærker til alle og brandhjelme til børnene. Der er også mulighed for at møde Brønderslev Ungdomsbrandkorps, men Beredskabsforbundet står også klar til en snak om beredskab, førstehjælp og projektet "Robust borger".

Nordjyllands Beredskab står bag temamødet om det robuste beredskab, hvor Brønderslev Kommunes borgmester Mikael Klitgaard og folketingsmedlem Bjarne Laustsen byder velkommen, når en række repræsentanter fra forskellige myndigheder mødes i Brønderslev Hallen i dag og stiller skarpt på beredskabet i Nordjylland, samt de udfordringer og krav som samfundet i dag og for fremtiden stiller til de forskellige beredskabsenheder. Fokus er på, hvordan vi har gjort os parate til særlige hændelser, som f.eks. klima, miljø og terror, og på hvordan vi samarbejder bedre på tværs af myndigheder.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.