Se traileren: Wozniacki med i Hollywood-serie

Den danske tennisdarling har en rolle i HBO-serien "Ballers", der har superstjernen Dwayne "The Rock" Johnson i hovedrollen.

Mads Mikkelsen har gjort det, Nikolaj Coster-Waldau har gjort det, selv Frank Hvam har gjort det, og nu gør ingen ringere end Caroline Wozniacki det sørme også.

Den danske tennisspiller er nemlig på rollelisten til en stor amerikansk tv-serie. Det bekræfter hun nu endelig selv på Twitter efter adskillige forlydender om en gæsteoptræden i HBO-serien "Ballers", der kører på anden sæson.

Traileren for episoden "Enter the Temple" er også blevet lagt ud, og her kan den danske darling ses cirka 23 sekunder henne. Hun kindkysser den Oscar-nominerede "Godfather"-legende Andy Garcia, der også har en rolle i serien.

Komedien handler om hverdagen og miljøet omkring en række amerikanske fodboldspillere i badebyen Miami, og her spiller Dwayne "The Rock" Johnson hovedrollen som sportsagenten Spencer Strasmore.

Wozniacki teasede lidt for sin medvirken i tv-serien allerede tilbage december ved at poste et billede fra settet side om side med Dwayne "The Rock" Johnson og Andy Garcia.

- Tusind tak for at have mig med. Har haft det fantastisk, skrev den tidligere verdensetter tilbage i december.

Dengang jublede Dwayne "The Rock" Johnson også over at have den danske darling med på holdet:

- Vil gerne takke denne skønne kvinde, Caroline Wozniacki, for at hænge ud med os på settet i dag. Ydmyg uden for banen, men et vilddyr på den - sådan som en vinder bør være, skrev skuespilleren efterfulgt af blandt andet hashtagget "Danish Queen", som oversat betyder "dansk dronning".

Traileren for afsnittet med Wozniacki kan ses her: https://www.youtube.com/watch?v=CaYprYqpQgE

Se Wozniackis billede fra decembersettet her: https://www.instagram.com/p/_AJ2TNEHwU/?taken-by=carowozniacki

Og hyldesten fra "The Rock" her: https://www.instagram.com/p/_IKYvSIh3g/?taken-by=therock

/ritzau/FOKUS

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst