Se tv-vært starte kometkarriere

Den amerikanske talkshow-vært Oprah Winfrey har været på skærmen i 30 år. Nu er en af hendes første auditions blevet gravet frem.

8. maj 2014 15:04

Selv om hun aldrig har været så stort et fænomen i Danmark som i hjemlandet USA, er det svært at forestille sig en verden uden Oprah Winfrey.

30 år har hun haft i det meste af verdens bevidsthed, og nu har hendes ansatte gjort en popkulturel, arkæologisk indsats og fundet den erfarne værts første audition-bånd frem fra gemmerne.

Det skriver The Daily Mail.

- Hej, mit navn er Oprah Winfrey. Oprah, stavet O-P-R-A-H. Det er Harpo stavet bagfra. Mine forældre brød sig ikke synderligt om Harpo Marx - vi havde ikke en gang fjernsyn i en række år, indleder den nu verdenskendte tv-vært på båndet, der stammer fra 1983.

- Oprindeligt gav min tante Ida mig navnet fra biblen. Det stammer fra Ruths bogs fjortende vers, Orpah, men ingen kunne stave derhjemme, så derfor endte det med at blive Oprah, forklarer hun.

Ifølge Oprah Winfrey, der viste båndet under sit seneste show, kom optagelsen til verden, da hun hørte nys om en ledig stilling på et morgenshow i Chicago.

- Jeg blev oppe med en redaktør hele natten og sendte mit prøvebånd ind, fordi jeg var en af den slags mennesker, der ikke var forberedt. Jeg har ingen anelse om, hvorfor jeg fik jobbet, afslører hun nu i en alder af 60 år.

Men det viste sig nu hurtigt at være en god beslutning. Ud over at sætte skub i hendes lange og yderst succesfulde karriere på skærmen, skaffede det også det lokale morgenprogram en seerfremgang fra nummer sjok til det mest sete talkshow i byen.

Se Oprah Winfreys spæde begyndelse her: http://www.youtube.com/watch?v=62RHmcLDn0s

Newspaq

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...