Se videoen fra sangcrooners bryllup

Sidste sommer giftede Peter Andre sig med den 16 år yngre læge Emily MacDonagh, og nu giver parret et eksklusivt indblik i den store dag.

13. juli 2016 08:06

11. juli kunne Peter Andre og fruen fejre papirbryllup efter et år sammen som mand og kone.

Det har den 43-årige flødesanger og hans 16 år yngre kone, den 27-årige læge Emily MacDonagh, fejret ved at dele en fem minutter lang video fra brylluppet på mediet Vimeo.

- Her er lidt fra min smukke Emily og jeg. Del gerne og nyd videoen, teaser Andre på Instagram.

Videoen viser blandt andet parret udveksle bryllupsløfter foran venner og familie i de idylliske engelske omgivelser, hvor ceremonien fandt sted.

Senere giver videoen også et eksklusivt indblik i bryllupsfesten, som stod på alt fra afrikansk stammedans til traditionen om at smadre tallerkner til ære for gommens græske aner.

Parret ses også danse brudevalsen, tage en svingom på dansegulvet, skære bryllupskagen og overvære festfyrværkeriet ved midnatstid.

Videoen viser også, at Peter Andre selvfølgelig selv var på scenen for at synge til sin elskede Emily - men om han sang sine megahits fra 90'erne, "Flava" og "Mysterious Girl", afslører videoen dog ikke.

Med som brudepiger og brudesvende var parrets toårige datter, Amelia, og Andres to børn, sønnen Junior Savva på 10 år og datteren Princess Tiaamii Crystal Esther på ni år, fra ægteskabet med glamourmodellen Katie Price.

I øjeblikket venter Peter Andre og Emily MacDonagh deres andet fælles barn.

Se den søde video fra brylluppet her: https://vimeo.com/174224875

Og se Instagram-billedet her: https://www.instagram.com/p/BHutT2MBsZL/?taken-by=peterandre

/ritzau/FOKUS

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...