Se videoen: Kom med til DR-pars bryllup

DR-kollegerne Thomas Skov Gaardsvig og Emilie Gershøj Gaardsvig Bruhn fejrer to års bryllupsdag.

Ritzau
DR fylder 90 år Foto: Scanpix/Simon Skipper
14. september 2016 08:11

Efter to år sammen som mand og kone kunne Thomas Skov Gaardsvig og Emilie Gershøj Gaardsvig Bruhn tirsdag den 13. september fejre to års bryllupsdag, også kendt som 'bomuldsbryllup'.

Parret mindes den store dag på Instagram, hvor de har delt henholdsvis et billede og en video for at fejre kærligheden.

- En ting er at elske hinanden, når man har det pæne tøj på og har inviteret til bryllup. Noget andet er at gøre det, når de lyserøde skyer er fløjet videre, og hverdagen har meldt sin ankomst med spaghetti og kødsovs og vuggestue-afhentningsplaner.

- Det gør vi heldigvis stadig, og lige pludselig er der gået to år, skriver Thomas Skov Gaardsvig til et billede, hvor han, Emilie Gershøj Gaardsvig Bruhn og parrets 14 måneder gamle datter, Ellen, spiser aftensmad.

Emilie Gershøj Gaardsvig Bruhn har under hashtagget "lykkelig" delt en video på sin Instagram-profil med en række sammenklip fra selve brylluppet. Her kan man blandt andet se parret sige ja til hinanden foran venner og familie i Vor Frue Kirke i hjertet af København, billeder fra bryllupsfesten og masser af kysseklip.

Mens Emilie Gershøj Gaardsvig Bruhn ser sammenklippene på sin computer, kan man se Thomas Skov Gaardsvig give parrets lille datter en svingtur i baggrunden til lyden af croonermusik.

30-årige Thomas Skov Gaardsvig og 28-årige Emilie Gershøj Gaardsvig Bruhn mødte hinanden til en DR-fest i 2008, og foruden at dele ægteseng deler parret også stadig arbejdsplads. Han som tv-vært og hun som projektleder.

Se den søde video fra parrets bryllup her: https://www.instagram.com/p/BKSSNkejW-e/?taken-by=emilygbruhn

Og se Thomas Skovs Gaardsvigs hyldest af parrets kærlighed her: https://www.instagram.com/p/BKTbphBAOWx/?taken-by=thomasskov

/ritzau/FOKUS

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...