Se videoen: Lukas Graham i ny triumf-optræden

Den danske hitgruppe fyrede den af med singlen "Mama Said" i det uhyre populære talkshow "The Tonight Show Starring Jimmy Fallon".

Med kometfart har Lukas Graham indtaget alverdens tv-shows med megahittet "7 Years", og det har været sådan en gigasucces, at det ultra populære "The Tonight Show Starring Jimmy Fallon" har haft de danske drenge i programmet med gruppens anden single.

Onsdag dansk tid optrådte Lukas Graham således med nummeret "Mama Said" foran et begejstret publikum og en lige så jublende vært, og nu kan en optagelse af bandets performance ses på nettet:

- Vores næste gæst er en dansk kvartet, som har nået verdensberømmelse med hittet "7 Years", og de optræder nu med deres nye single, "Mama Said", fra deres selvbetitlede album.

- Byd velkommen til Lukas Graham, lyder det fra showets vært, Jimmy Fallon, inden en kort startakkord og bandets forsanger, Lukas Forchhammer, indledte nummeret a cappella.

Efter deres optræden kaster Forchhammer mikrofonen i vejret og griber den igen, inden han takker publikummet for deres applaus.

Herefter stormer en hujende Jimmy Fallon op på scenen med en hånd og en mandekrammer klar til Forchhammer, inden han råber "Lukas Graham" ud til det klappende publikum.

Inden showets start teasede Jimmy Fallon for de danske drenges optræden på talkshowets officielle Instagram-profil med et billede af bandet backstage og ordene:

- Gå ikke glip af Lukas Graham i aftenens show.

Også Lukas Graham lagde et billede ud inden deres optræden, og her opfordrede de seerne til at fortælle, hvad de syntes om deres performance.

Se deres optræden her: http://www.nbc.com/the-tonight-show/video/lukas-graham-mama-said/3070633

Se talkshowets Instagram-opslag her: https://www.instagram.com/p/BID9VQkDGS5/?taken-by=fallontonight

Og se Lukas Grahams billede her: https://www.instagram.com/p/BIDww4fDpou/?taken-by=lukasgraham&hl=da

/ritzau/FOKUS

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.