Seedet dansk double spiller sig videre i Kina

Kim Astrup og Anders Skaarup Rasmussen er klar til anden runde af den kinesiske Super 1000-turnering.

Kim Astrup og Anders Skaarup Rasmussen er en af to danske herredoubler i China Open. Foto: Lillian Suwanrumpha/arkiv/Ritzau Scanpix

Kim Astrup og Anders Skaarup Rasmussen er en af to danske herredoubler i China Open. Foto: Lillian Suwanrumpha/arkiv/Ritzau Scanpix

Den danske herredouble med Kim Astrup og Anders Skaarup Rasmussen er videre til anden runde af badmintonturneringen China Open.

Det står klart, efter at parret tirsdag spillede sig videre i den kinesiske Super 1000-turnering med en sejr i tre sæt over et japansk par med cifrene 21-18, 17-21, 21-11.

Duoen, der er seedet som nummer otte i turneringen, indledte kampen med et vinde et tæt første sæt. Ved stillingen 15-15 trak danskerne dog fra og mistede aldrig føringen.

Den gode afslutning på første sæt blev taget med over i andet sæt, hvor Astrup og Skaarup Rasmussen var foran 7-0, inden Hiroyuki Endo og Yuta Watanabe kom på tavlen.

Det blev dog starten på et comeback, og de to japanere kunne sætte andet sæt på kontoen.

Da kampen skulle afgøres, trådte danskerne i karakter. De nåede ganske vist at komme bagud 1-4, men efter at have udlignet kort efter så de sig aldrig tilbage.

Parret skal i anden runde af China Open op imod tyske Mark Lamsfuss og Marvin Emil Seidel.

Kim Astrup og Anders Skaarup Rasmussen er en af to danske herredoubler i den kinesiske turnering.

Mads Conrad-Petersen og Mads Pieler Kolding, der er seedede som nummer seks, indleder dog først China Open onsdag.

Topdoublen med Mathias Boe og Carsten Mogensen meldte i weekenden afbud til turneringen på grund af sygdom og manglende niveau.

På damesiden spillede Maiken Fruergaard og Sara Thygesen sig tirsdag videre til anden runde, da det blev til en sejr i tre sæt over et thailandsk par.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.