Brønderslev

Sejr og nederlag

BK Outsiders slog Hjørring, men tabte til Herning

Torben Jørgensen blev dobbelt-topscorer med 875 og 752 kegler. Privatfoto

Torben Jørgensen blev dobbelt-topscorer med 875 og 752 kegler. Privatfoto

BRØNDERSLEV:Der var kaldt til bowlingrally i Brønderslev Bowlingcenter.

- Vi skulle prøve kræfter med divisionens to tophold, og målsætningen var som minimum at holde trit med gæsterne.

Et velkendt mandskab fra Hjørring BC var weekendens første opgave, et hold der på de rigtige/forkerte dage kan tage pusten fra selv de stærkeste modstandere, fortæller Palle B. Pedersen.

- Vi får taget rigtig godt hul på matchen, og med to doubler i topform hentes de to første serier, begge med 6-2, til en god føring og forsat med hold i målsætningen.

Tredje serie bliver til gengæld en sølle omgang hvor vi på en klodset måde lukker op for spændingen igen. Efter at have haft godt fat i tøjlerne formår vi nu ikke at runde 1000 kegler, men kan dog glæde os over, at vi via én mager serie fra Hjørring heldigt holder 2 point hjemme. Men præstationen skal toppes op til flere gange hvis ikke vi skal stå med en lang næse om 30 minutter.

Tredje serie har tidligere været vores Akilleshæl, men vi er ofte kommet stærkt tilbage. Denne gang ingen undtagelse. Vi tryller i sidste serie, på bedste vis, næsten 300 kegler mere frem end i tredje og sikre os endnu 6 point til samlingen, og blot 10 kegler fra fuldt hus. Flotte 1287 kegler lyder totalen på.

- Planen var at holde trit med Hjørring BC. Vi vandt kampen 20-12 og score 4683 kegler mod 4442, så planen må sige at være blev indfriet.

Torben Jørgensen blev kampens topscore med samlet 875 kegler.

Søndag stod Fight fra Herning på den anden side af nettet. Hvor vi havde en god sejr i erindringen havde Fight tabt lørdagens hjemmekamp og var derfor nok sultne efter en sejr. Og opgøret skulle vise sig at blive umådeligt tæt. Brønderslev tabte 12-20.

- I to tætte doubler i første sæt vandt vi med henholdsvis 5 og 18 kegler men taber desværre den tredje betydeligt, så første serie ender 4-4.

Da vi igen brillerede med en serie på under 1000 kegler får vi en snitter af rang og sætter 8 unødvendige point til i anden serie. Vi er dog lige ved at underløbe gæsterne da to serier tabes med kun 8 og 12 kegler og er derfor tæt på at gengælde pointdelingen fra første serie. Et tydeligt bevis på at den ny spilleform giver en tættere og mere spændende afgørelse i mange serier. Denne gang trak vi nitten.

- Og det kan blive tættere. Vi var med helt fremme i tredje serie og alt ser lyst og lovende ud. Men her hvor vi ellers stod til at vinde serien 6-2 taber vi på en uheldig afslutning og må nøjes med kun 2 point. 2 doubler tabes, en med blot 15 kegler, og en med blot én kegle.

- Vi får pyntet på resultatet i sidste serie. Med den tredje score i 1130’erne henter vi 6 point og slutter matchen totalt på 12.

Trods kamprapportens klare tal var der tale om en jævnbyrdig match der gennemgående fandt sin vinder i sidste rude. Man skal til at vænne sig til at intet er afgjort før sidste kast er talt med, og ingen grund til at oversatse hvis der er sikre kegler lige for.

Torben Jørgensen rundede weekenden af med endnu en topscoretitel. Denne gang med 752 kegler.

Efter en god dobbelt-runde forsvarer vi med bravour vores 3. pladsen i 2. division.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.