Sejr til FIF og VesterhavsRock

2
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Vinder af hovedgevinsten blev Kristine Nielsen, Fjerritslev. Foto: Erik Sahl

Søndag aften bød Jyllandsserie-holdet fra Fjerritslev IF, Viking HK velkommen til en kamp, der på forhånd lignede en hjemmesejr, hvis man tog tabellen i betragtning. Samtidig var det den sidste kamp på dagens program i Fjerritslev, hvor der dagen igennem havde været stort hjemmestævne, som indeholdt indløb med lysshow, røg, og speaker til hver kamp.

Fjerritslev IF stillede i stort set stærkeste opstilling, hvor Jesper Lynge var vendt tilbage efter sin gammelmands-skade. Dog var Henrik Rosenskjold stadig ude. Christian ’Mini’ Hjortshøj var op til kampen tvivlsom, da det eneste par large-shorts vi har i tasken, var forsvundet. Det lykkedes os dog at finde et par shorts i small.

Kampens start forløber som vi havde håbet. Johnny i målet tager oplagte chancer ind over stregen, hvilket betyder FIF lynhurtigt bringer sig på 3-0. Det lykkedes FIF at få skudt hul på deres keepere i 1.halvleg, hvor specielt skytterne fra distancen i skikkelse af Kasper Andersen og Mathias Larsen får vist deres kvaliteter frem.

Forsvarsmæssigt er det egentlig ok, men det kan stadig blive bedre. Samlet set giver det ved halvleg en føring til hjemmeholdet, på 18-12.

Ved 2. halvlegs start fjerner FIF de to stærkeste kort fra Viking HK, men det gav ikke helt den ønskede effekt som man håbede.

Viking fandt inspiration, og prøvede med den samme taktik. Det var dog slet ikke i nærheden af at fungere, og ’de blå’ spillede sig stadig til rigtig fine chancer.

2. halvleg bar også præg af et lettere frustreret Viking-hold, som til tider fik lavet et par regulære svinestrege.

Dog skulle det ikke slå FIF ud, og kampen ender med en komfortabel sejr på 33-21, hvor alle mand kom i spil.

Efter kampen blev Kasper Andersen kåret af Viking HK’s træner, som Fjerritslevs bedste.

Næste kamp for ’de blå’ er onsdag aften, hvor en lille tur til Ålbæk venter, og hvor videre avancement i Jyske Cuppen er et krav. Facts om kampen: Johnny Hakonsen - 16 redninger på 29 skud, Nikolaj Hakonsen - 8 redninger på 16 skud, Jonas Røge - 8 mål, Mathias Larsen - 6 mål, Christian Hjortshøj - 6 mål, Kasper Andersen - 4 mål, Jesper Lynge - 4 mål, Ulrik Knudsen - 3 mål, Simon Mark - 1 mål.

I forbindelse med FIF håndbolds store hjemmestævne søndag blev overskuddet fra VesterhavsRock 2016 uddelt til de fem foreninger bag VesterhavsRock. Overskuddet var på næsten en halv million kroner. Helt præcist 98.773 til hver forening.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.