Brønderslev

Sejr trods rodet start

Vendsyssel Hot Shots vandt 6-2 i premieren i ligaen i floorball

3
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Steffen Jensen, tv., og Rasmus Bengtsson fra Hot Shots får i fællesskab sikret sig bolden.

BRØNDERSLEV:Vendsyssel Hot Shots hentede den forventede sejr i premieren i ligaen i floorball for mænd, da Hvidovre Attack blev sendt hjem fra Brønderslev Hallen med et nederlag på 6-2.

Kampens første del var noget rodet, og først i tredje periode fik holdet fra Brønderslev for alvor overtaget, og med 4-1 i de sidste tyve minutter blev den forventede sikre sejr på 6-2 hevet i land.

Første periode endte 2-0 til Hot Shots, mens gæsterne fa Hvidovre Attack vandt anden periode 1-0 og dermed fik skabt spænding ind i kampen inden sidste periode.

Cheftræneren fra Hot Shots, Kim Olesen, var nogenlunde tilfreds med præstationen i ligapremieren, men det ærgrer ham, at holdet brændte alt for mange chancer i de to første perioder.

- Sådanne afbrændere kan være kampafgørende i de tætte kampe senere på sæsonen. Jeg er tilfreds med de tre point, men opgøret var en tydelig premierekamp hvor vi først i sidste periode fik angrebsspillet til at fungere, lyder det fra Kim Olesen, der allerede onsdag aften igen sender sit mandskab i aktion.

Her venter et vaskeægte lokalopgør i Abildgård Hallen i Frederikshavn, hvor Blackhawks er modstanderen.

.Mål og assister for Vendsyssel Hot Shots fordelte sig således i premierekampen: Steffen Neve Jensen: 0+3, Brian Nielsen: 2+0, Mads Bastian Johansen: 1+1, Anton Madsen: 1+1, Niklas Juul Jensen: 1+0 og Johan Uppström: 1+0.

Udvisninger: Vendsyssel Hot Shots 3 x 2 minutter, Hvidovre Attack 0.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.