Brønderslev

Sejr trods rodet start

Vendsyssel Hot Shots vandt 6-2 i premieren i ligaen i floorball

3
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Steffen Jensen, tv., og Rasmus Bengtsson fra Hot Shots får i fællesskab sikret sig bolden.

BRØNDERSLEV:Vendsyssel Hot Shots hentede den forventede sejr i premieren i ligaen i floorball for mænd, da Hvidovre Attack blev sendt hjem fra Brønderslev Hallen med et nederlag på 6-2.

Kampens første del var noget rodet, og først i tredje periode fik holdet fra Brønderslev for alvor overtaget, og med 4-1 i de sidste tyve minutter blev den forventede sikre sejr på 6-2 hevet i land.

Første periode endte 2-0 til Hot Shots, mens gæsterne fa Hvidovre Attack vandt anden periode 1-0 og dermed fik skabt spænding ind i kampen inden sidste periode.

Cheftræneren fra Hot Shots, Kim Olesen, var nogenlunde tilfreds med præstationen i ligapremieren, men det ærgrer ham, at holdet brændte alt for mange chancer i de to første perioder.

- Sådanne afbrændere kan være kampafgørende i de tætte kampe senere på sæsonen. Jeg er tilfreds med de tre point, men opgøret var en tydelig premierekamp hvor vi først i sidste periode fik angrebsspillet til at fungere, lyder det fra Kim Olesen, der allerede onsdag aften igen sender sit mandskab i aktion.

Her venter et vaskeægte lokalopgør i Abildgård Hallen i Frederikshavn, hvor Blackhawks er modstanderen.

.Mål og assister for Vendsyssel Hot Shots fordelte sig således i premierekampen: Steffen Neve Jensen: 0+3, Brian Nielsen: 2+0, Mads Bastian Johansen: 1+1, Anton Madsen: 1+1, Niklas Juul Jensen: 1+0 og Johan Uppström: 1+0.

Udvisninger: Vendsyssel Hot Shots 3 x 2 minutter, Hvidovre Attack 0.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst