Sport

Sejr uden store smil

Mortens Fruensgaard slog sig lettiske modstander, men imponerede ikke

Danish Fight Night lørdag 3. december Ceres Park Århus. Cruiservægt, 6X2 min. omg. MORTEN FRUENSGAARD vs KONSTANTIN BULOHOVS. (Foto: THOMAS SJØRUP/Scanpix 2016)

Danish Fight Night lørdag 3. december Ceres Park Århus. Cruiservægt, 6X2 min. omg. MORTEN FRUENSGAARD vs KONSTANTIN BULOHOVS. (Foto: THOMAS SJØRUP/Scanpix 2016)

AARHUS:Det blev til endnu en gevinst, men det var uden det store smil at Morten Fruensgaard forlod ringen efter sejren over Konstantin Bulohovs.

Indsatsen var heller ikke noget at råbe hurra for mod den lettiske højrefodsbokser, der udover et par blødende rifter havde den nordjyske cruiservægter rystet i 4. omgang med et kort venstre hook.

- Jeg var da ramt, men jeg synes ikke jeg var videre rystet, sagde Morten Fruensgaard, det hurtigt kom sig over den hårde træffer og fik bokset sig tilbage og endte med en sejr på point med dommerafgørelserne 2 x 59-54 og 60-54.

Også en okay sejr, selvom ikke alle i hallen i Aarhus jublede, men tværtimod buhede ad den nordjyske boksers sejr.

- Det hørte jeg ikke, måske hører jeg ikke så godt, sagde Morten Fruensgaard med et lille smil, og tilføjede:

- Jeg syntes bestemt også jeg vandt, men er ikke tilfreds, for jeg burde have bokset bedre. Det lykkedes mig aldrig at få styr på ham, for selvom han var højrefodsbokser burde jeg have haft bedre styr over kampen og fået mere ud af min højre hånd.

Men sejrherrer blev han og nu ser Morten Fruensgaard ikke kun frem til juleaften, men mest af alt til midt i januar, hvor han skal være far!

- Åh, det bliver så stort. Det største i mit liv. Jeg skal have en datter, en prinsesse som skal hedde Zilvia storsmilede Morten Fruensgaard, som havde sin kæreste Michelle blandt mange nordjyske tilskuere, som havde taget turen til Aarhus.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst