Thisted

Sejrskursen fortsætter

TFC’s damer fortsætter flot sæsonafslutning med fjerde sejr i træk

3
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Foto: Bo Lehm - 12.06.16. -Fodbold ThistedThisted-Sønderjyske, 1. division damerLerpytter AnlægLerpyttervej 377700 Thisted

THISTED:Efter en ustabil start på foråret, har Thisteds damer for alvor fået vind i sejlene. Sidste weekend sikrede holdet sig overlevelse i 1. division, og søndag eftermiddag vandt TFC-damerne for fjerde kamp i træk, da de på hjemmebane slog Sønderjyske 2-1.

Søndagens kamp startede ellers ikke godt. Sønderjyske satte sig tungt på kampen fra første fløjt og pressede hårdt på for at score. Alligevel var det thyboerne, der satte gang i scoringerne, da Maren Kjeldsen efter 31 minutter gjorde det til 1-0. Fire minutter før pausen lykkedes det dog for udeholdet at udligne til pausestillingen 1-1.

Ikke den bedste kamp

I anden halvleg fortsatte den sønderjyske dominans. Udeholdet havde et stort spillemæssigt overtag og kom frem til et hav af afslutninger, der dog aldrig blev rigtigt farlige for en storspillende Christine Thøgersen i TFC-målet.

I stedet kunne Lotte Haaning sikre en kneben Thisted-sejr, da hun efter 72 minutter scorede på et af holdets mange kontramuligheder.

- Det var absolut ikke vores bedste kamp. Hvis man ser på boldbesiddelsen og spilovertaget, er 2-1 nok heller ikke et helt fair billede på kampen. Men man kan til gengæld ikke sætte en finger på fight og indstilling, siger TFC-træner Denny Dornhoff.

Med sejren avancerer holdet til andenpladsen i slutspillet og har fået rettet op på en sløj start på foråret.

- Det er super vigtigt for os at slutte ordentligt af. Det giver en masse selvtillid og tro på, at det kan blive et godt efterår, siger Denny Dornhoff.