Seks anholdt for pistoler og hash på Christiania

I en aktion på Christiania har politiet beslaglagt knap et halvt ton hash og to pistoler. Fire kræves fængslet

Seks anholdt for pistoler og hash på Christiania

Københavns Politi, Task Force Pusherstreet, har onsdag morgen gennemført en målrettet aktion mod de organiserede kriminelle i Pusherstreet på Christiania.

I forbindelse med aktionen beslaglagde politiet i alt knap et halvt ton hash i forskellig form - blandt andet 416 kilo hash, 33 kilo skunk, 13.578 joints og en hashkage.

Desuden blev der beslaglagt to pistoler af mærkerne Beretta og Lugerm, 50 stk. skarp ni mm ammunition samt godt 70.000 kroner i kontanter.

Aktionen begyndte klokken 06 onsdag morgen og sluttede 08.37. Politiet ransagede på lokaliteterne "Loen" og "Laden" på Christiania.

- I forbindelse med aktionen blev der anholdt seks personer, siger politikommissær Steffen Thaaning Steffensen til Ritzau.

Mændene blev anholdt for narkokriminalitet og for overtrædelse af våbenloven. Fire mænd på 27, 59, 60 og 67 år blev sent onsdag eftermiddag fremstillet i grundlovsforhør og fængslet i fire uger.

Ifølge Steffen Thaaning Steffensen foregik aktionen i god ro og orden.

- Dagens indsats på Christiania har igen vist, at det er risikofyldt at være køber, sælger og leverandør af hashen i Pusherstreet, siger han i en pressemeddelelse.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst