Selma Blair bruger sin mørke side

Skuespillerinden Selma Blair er overbevist om, at hun har to sider i sin person. Den mørke bruger hun mest.

Selma Blair bruger sin mørke side

Når skuespillerinden Selma Blair skal vurdere, hvilken side af sig selv hun oftest vender sig mod, så svarer hun "den mørke side". Skuespillerinden er overbevist om, at hun har en todelt personlighed, skriver hjemmesiden Female First.

Dark Horse-skuespillerinden, der i sommeren 2011 fik sønnen Arthur med kæresten Jason Bleick, synes ikke selv, at hun er mentalt forstyrret. Hun tager bare ikke altid lige let på livet.

- Ligesom mit CV har en lys og en mørk side, så er der også to modsætninger i min personlighed. Jeg kan gå fra at være populær og underholdende til at være alt andet. Jeg er ikke maniodepressiv, men jeg kan vende mig mod min mørke side, fortæller Blair.

Selvom skuespillerinden ofte afslår tilbud om store filmroller til fordel for mindre, afslører hun, at hun for nyligt blev tilbudt en rolle i en realityserie, som hun afviste.

- Jeg besluttede mig for, at jeg var alt for virkelig til, at nogle ville kunne klare at se det. Jeg har ikke et slæng af fjollede venner, og så skal man også lave en hel masse markedsføring, konstaterer Blair.

Hun er dog ikke i tvivl om, at skuespillerinder generelt må tage, hvad de kan få, "med mindre de er Cate Blanchett". Hellboy-skuespillerinden ser dog håbefuldt frem til, hvad hendes karriere vil bringe hende.

- Jeg er håbefuld igen. Mere end nogensinde vil jeg have et godt liv med et god karriere. Jeg ved ikke, om jeg før nu nogensinde har troet på, at jeg virkeligt fortjener det, fortæller Blair.

/ritzau/