Selma må vente et par uger endnu

Politikerne i sundhedsudvalget kom ikke frem til en afgørelse i Selma-sagen. I stedet skal der holdes ekstraordinært møde senere på måneden

Sagen om familien Dahl Hansen var med på sundhedsudvalgets møde tirsdag. Nu kommer der et ekstraordinært møde.

Sagen om familien Dahl Hansen var med på sundhedsudvalgets møde tirsdag. Nu kommer der et ekstraordinært møde.

FREDERIKSHAVN:Sagen om den handicappede Selma Dahl Hansen fra Sæby fortsætter med at skabe frustration og afmagt hos en del politikere i Frederikshavn Kommune.

Sagen har netop været behandlet på et lukket møde hos sundhedsudvalget, og efter en hed diskussion skal punktet nu behandles på et ekstraordinært møde senere i denne måned.
Grunden til at det heller ikke denne gang lykkedes at få en afslutning og klarhed over sagen skyldes en uvildig undersøgelse fra rådgivningsvirksomheden NIRAS.
Det er Frederikshavn Kommune, der selv har bedt om at få kastet lys over den langvarige byggesag, der begyndte for to år siden.
Formålet med undersøgelsen var at få uvildige konsulenter til at dykke ned i sagen, og arbejdet er nu færdiggjort.
Men selv om redegørelsen på flere punkter konstaterer, at familien Dahl Hansen har betalt for meget i forbindelse med handicapombygningen, så vurderer Frederikshavn Kommune, at der er brug for nogle kommentarer fra Frederikshavn Kommunes Ejendomssektion.
- Jeg synes, det er forkasteligt, at der nu skal knyttes nogle kommunale kommentarer til en ellers uvildig rapport. Spørgsmålet er så, om rapporten er uvildig mere, siger Bruno Müller (S).
Han mener, at kommunen burde betale den regning på 36.000 kroner, som striden blandt andet handler om.
Hvis ikke regningen bliver betalt ender sagen i retten, og Bruno Müller mener, at forløbet bliver dyrt for Frederiksavn Kommune.
Næstformanden i sundhedsudvalget, Karsten Sørensen (DF):
- Jeg godt slå fast, at denne sag burde stoppe efter det ekstraordinære møde. Og det vil være bedst for alle parter, hvis vi slipper for en retssag, siger Karsten Sørensen.
Striden begyndte i 2010, hvor Frederikshavn Kommune - som bygherre - havde ansvaret for, at Karin og Kim Dahl Hansen fik deres hus gjort handicapvenligt.
Men i stedet endte byggeriet med masser af fejl, trusler fra en håndværker og en retssag om en regning på 36.000 kroner.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.