Selskab bag OB præsenterer utilfredsstillende regnskab

Odense Sport & Event fik i 2017 et underskud på 15,5 millioner kroner. Egenkapital er 48,2 millioner kroner.

OB formåede ikke at opfylde sidste sæsons sportslige målsætning om top-6. Foto: Scanpix/Henning Bagger

OB formåede ikke at opfylde sidste sæsons sportslige målsætning om top-6. Foto: Scanpix/Henning Bagger

Selskabet bag superligaklubben OB, Odense Sport & Event, præsenterede fredag et underskud for 2017, som selskabet selv betegner som "utilfredsstillende".

Resultatet lyder på minus 15,5 millioner kroner efter skat mod et underskud på 12 millioner kroner i 2016.

Klubbens egental er fra udgangen af 2016 til slutningen af 2017 dalet fra 60,5 millioner kroner til 48,2 millioner kroner, oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

Selskabet finder dog også positive tendenser. Blandt andet er nettoomsætningen steget fra 186 millioner kroner til 212 millioner kroner.

- Overordnet har der været en positiv udvikling på driften i 2017. Det glæder vi os naturligvis over, selv om vi da meget gerne havde set et bedre resultat, siger administrerende direktør, Ole Bang Nielsen.

- Samlet set gav året ikke den regnskabsmæssige fremgang, som var ønsket, og resultatet er ikke tilfredsstillende.

- Der er dog positive tendenser i koncernen, der gør, at vi er optimistiske med hensyn til fremtiden for de samlede aktiviteter, forklarer han.

OB formåede ikke at indfri sidste sæsons målsætning om top-6, men sportsdirektør Jesper Hansen hæfter sig ved, at fodboldforretningen klarede sig bedre end forventet i 2017.

- Selv om vores ottendeplads i 2016/17 i Alka Superligaen ikke levede op til vores målsætning, så har vi i 2017 vist fremgang både spillemæssigt og på pointkontoen.

- Vi har stadig fuld fokus på vores stærke talentudvikling, og vi arbejder ihærdigt med at forbedre klubbens faciliteter i Ådalen, siger Jesper Hansen.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.