Selvmål satte gang i Fortuna

Sæsonens første sejr kom i hus mod BSF

Fortuna Hjørring vandt sæsonens første sejr, da BSF gæstede Bredbånd Nord Arena. Arkivfoto: Kim Dahl Hansen

Fortuna Hjørring vandt sæsonens første sejr, da BSF gæstede Bredbånd Nord Arena. Arkivfoto: Kim Dahl Hansen

HJØRRING:Fortuna Hjørring hentede lørdag eftermiddag sæsonens første sejr i 3F Ligaen, hvor BSF blev besejret med 3-0 foran 75 tilskuere på Bredbånd Nord Arena.

Vendelboerne havde indledt sæson med to uafgjorte kampe, og opgøret i Hjørring skulle derfor helst kaste tre point af sig for Fortuna, der har en ambition om at vinde mesterskabet.

Hjemmeholdet havde dog svært ved at skabe chancer i kampens indledning, hvor Chi Chi Igbo ellers forsøgte sig med flere gode aktioner på kanten.

Manglende skarphed

Efter en lille halv times spil begyndte det at brænde på foran BSF-målet. Først måtte gæsternes keeper diske op med en flot redning på et hovedstød fra Signe Hovesen, og umiddelbart efter mistimede Sydney Payne en afslutning i feltet.

Den manglende skarphed forhindrede dog ikke Fortuna Hjørring i at tage føringen. I det 34. minut var gæsternes Simone Johansen således uheldig med at dirigere et Fortuna-indlæg i mål ved forreste stolpe.

Chi Chi Igbo misbrugte efterfølgende et pænt tilbud i feltet, som blev sparket over mål, og vendelboerne måtte derfor nøjes med en pauseføring på 1-0.

Ingen spænding

Få minutter inde i anden halvleg var Line S. Jensen tæt på at fordoble føringen med et flot langskud, men afslutningen ramte overliggeren. Situationen endte med at kaste et hjørnespark af sig, og efter en kort variant kunne Signe Hovesen finde serbiske Nevena Damjanovic, der gjorde det til 2-0 tæt under mål.

Gæsterne fra Ballerup formåede ikke at skabe spænding i opgøret, og 10 minutter før tid kunne indskiftede Nejra Sabic score til slutresultatet 3-0, da hun blev spillet helt blank i feltet.

Vendelboerne skal i næste spillerunde møde KoldingQ, der gæster Hjørring lørdag 29. august klokken 14.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.