Selvsikker bulgarsk træner: Statistikken til vores fordel

Morten Olsen kræver tre point mod Bulgarien, men det har hans bulgarske kollega meget svært ved at se for sig.

Selvsikker bulgarsk træner: Statistikken til vores fordel

Det danske landshold sikrede sig fredag tre livgivende point med udebanesejren over Tjekkiet i kampen om en plads ved VM i Brasilien, men allerede tirsdag kan den nyfødte optimisme lide et knæk, hvis Bulgarien vinder i Parken.

Landstræner Morten Olsen kræver da også en sejr over gruppe B's nummer to, men et sådant resultat har hans bulgarske kollega svært ved at se for sig.

- Jeg har respekt for modstanderen i morgen. Men jeg er af natur optimist, og jeg arbejder for, at mit hold vinder kampen, sagde landstræner Luboslav Penev mandag aften på et pressemøde ifølge sporten.tv2.dk.

Danmark har tidligere haft det notorisk svært mod bulgarerne, og det faktum har Penev lagt mærke til.

- Statistikken taler for sig selv, og den er til vores fordel. Vi plejer at spille godt på udebane i København mod Danmark.

- I de seneste fem-seks landskampe har Danmark ikke kunnet slå os. Og selvom vi har stor respekt for det danske landshold, gør vi alt, der står i vores magt, for at bevare den tradition, sagde landstræneren ifølge sporten.tv2.dk.

Inden opgøret i gruppe B ligger Danmark på tredjepladsen med fem point for fire kampe, mens Bulgarien som toer har ni point for en kamp mere.

Italien topper med 10 point for fire kampe.

Da Danmark og Bulgarien mødtes i efteråret, endte det 1-1 i Sofia. Det kunne danskerne være mest skuffede over, eftersom Bulgarien fik en spiller udvist midtvejs i første halvleg.

Efter tirsdagens møde med Bulgarien har Danmark fortsat kampe mod Italien, Armenien og Malta til gode.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst