Selvsikker Thelander vil spille mod FCK

Efter ti Superligakampe på stribe var AaB-forsvaren udeladt mod Viborg

190 centimeter høje Rasmus Thelander føler, han kan bidrage til AaB med noget styrke og noget power. Arkivfoto: Lars Pauli

190 centimeter høje Rasmus Thelander føler, han kan bidrage til AaB med noget styrke og noget power. Arkivfoto: Lars Pauli

AALBORG:Rasmus Thelander havde spillet alle sæsonens 10 Superligakampe indtil i søndags, hvor han sad på bænken i sejren på 3-1 over Viborg FF.

- Jeg var da skuffet over, at jeg ikke skulle spille, men det er trænerens beslutning, siger Rasmus Thelander uden brok.

Den 22-årige forsvarsspiller har i denne sæson overbevist de fleste om sin styrke, men troen på egne evner har været der hele tiden.

Mod Viborg havde træner Kent Nielsen dog foretrukket den mere boldsikre Kenneth Emil Petersen. Men AaB’s næste opgave er FCK på udebane, hvor der skulle være mulighed for, at Thelander kan få sin startplads tilbage. Det er også en kamp, som den unge københavner meget gerne vil spille.

- Det er noget ekstraordinært at spille i Parken, og nu har vi spillet godt i en periode, så at komme derover er på en måde den ultimative test, han.

Rasmus Thelander, hvis kontrakt udløber til sommer, kan også fortælle, at han er begyndt at snakke ny kontrakt med AaB’s sportschef Allan Gaarde. Forhandlingerne lader han dog sin agent om.

- Jeg kan bare sige, at jeg er glad for at være i AaB, det er en super fed klub, siger han.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.