EMNER

Selvstændig igen

Per Laustsen fra Manstrup er tilbage som selvstændig vvs-mand

Per Laustsen er startet som selvstændig vvs-mand igen, efter han i en periode har været lønmodtager. Foto: Pernille Madsen

Per Laustsen er startet som selvstændig vvs-mand igen, efter han i en periode har været lønmodtager. Foto: Pernille Madsen

FJERRITSLEV:Per Laustsen har etableret en-mandsfirmaet Laustsen VVS. Han har tidligere været indehaver af Han Herred VVS i tolv år, som han valgte at sælge til Agesen VVS i 2007.

- Jeg valgte at sælge, da arbejdsbyrden blev for stor. Jeg havde otte ansatte, og på et tidspunkt gik det simpelthen for stærkt, siger Per Laustsen.
Han begyndte at få nogle stressrelaterede symptomer.
- Pludselig fik jeg hukommelsestab samtidig med, at mit stofskifte gik helt amok, så jeg valgte at stoppe helt. Men det var svært, da jeg var meget pligtopfyldende og hele tiden tog nye opgaver ind, uden at kunne overkomme det, siger Laustsen, der sammen med Han Herred VVS også havde en Bad- og Energibutik i Manstrup Smedje sammen med sin kone.
Efter salget i 2007 var Per Laustsen ansat nogle år hos Agesen.
- Men det var en udfordring pludseligt at være lønmodtager og indordne sig under en anden kultur. Der er jo ikke to firmaer der er ens, forklarer Laustsen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.