Selvtillid forud for is-topbrag: Vi kan matche alle

Aalborg Pirates har i denne sæson kvaliteten til at slå Sønderjyske

- Vi har et hold, der kan matche alt, hvad de kommer med, mener Pirates-træner Martin Karlsson.Foto: Michael Koch

- Vi har et hold, der kan matche alt, hvad de kommer med, mener Pirates-træner Martin Karlsson.Foto: Michael Koch

AALBORG:Gigantium Isarena lægger fredag aften endnu engang is til topbrag i AL Bank-Ligaen.

Aalborg Pirates byder gæsterne fra Sønderjyske op til dans og kan samtidig overtage førstepladsen med en hjemmesejr. Men det bliver ikke let.

Begge hold har været ramt af sygdom og skader på det seneste. Bjarke Møller er ude med en hjernerystelse, som dog ikke er værre, end at lokalopgøret mod Frederikshavn 28. december er indenfor rækkevidde.

Den elegante amerikanske back Shane Sims er tvivlsom med en mindre skade, mens sønderjyderne formentlig kan trumfe med, at deres stærkeste canadiske forward, Jordan Owens, formentlig er med fredag aften.

Desuden har man hentet sidste sæsons stærkeste back i den danske liga, Tyler Gotto, hjem fra et mislykket ophold i Sverige. Går papirerne i orden, er Gotto med i Gigantium Isarena.

- Det er selvfølgelig to rigtigt gode spillere, men vi har også rigtigt gode spillere. Og modsat de seneste år har vi i denne sæson et hold, der kan matche alt, hvad de kommer med. Der er så meget mere kvalitet i vores hold nu, lyder det med stor selvtillid fra Martin Karlsson.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.