Semifinalen er tæt på med sejr i aften

Aalborg Håndbold kan næsten sikre sig semifinale med en sejr over Team Tvis

Jakob Bagersted satser på at komme flyvende fra start i slutspillet mod Team Tvis-Holstebro. Foto: Lars Pauli <i>Lars Pauli</i>

Jakob Bagersted satser på at komme flyvende fra start i slutspillet mod Team Tvis-Holstebro. Foto: Lars Pauli Lars Pauli

AALBORG:Normalt er sportsfolk glade for spænding. Men hvis man spørger spillerne i Aalborg Håndbold behøver der ikke at komme voldsomme mængder af spænding i deres slutspilspulje.

Og rent faktisk har holdet en stor mulighed for at fjerne det meste af spændingen allerede i den første kamp - Aalborg har et point med i slutspillet og har samtidig tie-break fordelen fra grundspillet, og med en Aalborg-sejr i aften skal Team Tvis-Holstebro efterfølgende hente fire point mere, hvis de vil i semifinalen.

- Det bliver en meget afgørende første uge. Hvis vi kan vinde mod Tvis og slå SønderjyskE hjemme i weekenden, så ser det rigtig godt ud. Så vi tager bestemt til Holstebro med den indstilling, at vi vil vinde kampen, siger stregspiller Jakob Bagersted.

- Det er to ekstremt gode forsvarshold, der mødes. De har hele sæsonen taget meget point med deres ekstremt irriterende offensive forsvar, og vi har stået godt og stabilt i vores 6-0 og har også en målmandsduo, der har hjulpet os ekstremt meget igennem sæsonen, siger han.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.