Sen Esbjerg-scoring sikrer 2-2 mod FC Nordsjælland

FC Nordsjælland smed sejren kort før tid mod et ellers tandløst Esbjerg-mandskab.

Esbjerg Foto: Scanpix/Niels Husted

Esbjerg Foto: Scanpix/Niels Husted

FC Nordsjælland var på vej mod tre point i Esbjerg, men gæsterne smed sejren kort før tid og måtte nøjes med 2-2 i Alka Superligaen søndag eftermiddag.

Brent McGrath sørgede for Esbjergs udligning i den ordinære spilletids sidste minut, og det havde gæsterne grund til at græmme sig over.

Farum-klubben, der netop har forlænget kontrakten med topscorer Marcus Ingvartsen, startede kampen bedst, mens Esbjerg gang på gang haltede efter bolden og i duellerne.

Allerede efter 12 minutters spil gik det da også galt for det hårdtprøvede hjemmehold, da netop Marcus Ingvartsen fra kanten af det lille felt kunne dreje et fladt indlæg ind bag en chanceløs Jonas Jensen i målet til 1-0.

Colin Todds tropper kom ud til anden halvleg med en helt ny energi og attitude, og det gav pote efter kun fire minutters spil.

Den velspillende kantspiller Awer Mabil slog et tidligt indlæg ind i feltet, hvor svenske Robin Söder steg til vejrs og fik headet 1-1-udligningen i nettet til stor glæde for hovedparten af de 3.166 tilskuere.

Godt 10 minutter før tid gik det atter galt for Esbjerg. Godsway Donyoh brød vestjydernes højre side op og fandt Ernest Asante, der let kunne sparke bolden i kassen til 2-1.

Det lignede en nordsjællandsk sejr, indtil 89. minut, hvor Brent McGrath med sin første sæsonscoring kunne heade bolden i mål efter et hjørnespark.

Resultatet betyder, at FC Nordsjælland er uden sejr på fremmed græs siden 25. august, mens Esbjerg trods det ene point må sande, at holdet fortsat er placeret på sidstepladsen.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.