Sen scoring redder Tottenham mod Lyon

Moussa Dembélé udlignede kort før tid for Tottenham, som spillede 1-1 mod Lyon og gik videre i Europa League.

Sen scoring redder Tottenham mod Lyon

Tottenham var torsdag aften få minutter fra at ryge ud af Europa League i 1/16-finalen. Men Moussa Dembélés langskudsudligning til 1-1 blot 30 sekunder før, at kampuret rundede 90 minutter, blev afgørende.

Opgøret sluttede 1-1, og dermed gik englænderne akkurat videre med samlet 3-2. Havde Lyon vundet returkampen 1-0, var franskmændene gået videre på bekostning af Tottenham på reglen om flest scorede udebanemål.

Lyon-anfører Maxime Gonalons lignede længe en matchvinder med sit 1-0-mål efter lidt over et kvarters spil.

Tottenham pressede gevaldigt på i anden halvleg, men trods et hav af Premier League-profiler på banen så det ikke ud til at ville lykkedes for englænderne at score det vigtige udlignende mål i returkampen.

Gareth Bale, som scorede begge mål for Tottenham i den første kamp, havde igen chancer til at blive målscorer i returopgøret.

Men flere af waliserens drilske skud, som ændrede retning i luften, blev gang på gang reddet af Lyon-keeper Rémy Vercoutre, der dog ikke så alt for sikker ud. Til sidst smækkede Moussa Dembélé dog den vigtige scoring i mål.

I 1/8-finalen møder Tottenham italienske Inter, som torsdag vandt 3-0 ude over rumænske Cluj. Samlet sejrede Milano-holdet med 5-0.

I en tredje kamp var der godt nyt for William Kvist og VfB Stuttgart. Den danske midtbanespiller var med i samtlige 90 minutter for tyskerne, som på udebane vandt 2-0 over belgiske Genk. Samlet gik Stuttgart videre med 3-1.

Nu venter italienske Lazio, der hjemme i Rom besejrede tyske Borussia Mönchengladbach med 2-0 og samlet 5-3.

Engelske Newcastle klarede sig lige akkurat videre til 1/8-finalen med en 1-0-udesejr over ukrainske Metalist Kharkiv. Den første kamp i Newcastle var endt uden scoringer.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst