Sen udligning sikrer Horsens uafgjort mod Randers

En straffesparksscoring sikrede AC Horsens det ene point med Randers. Horsens er fortsat ubesejret.

Før søndagens kamp havde AC Horsens tre point mere end Randers i Superligaen. Sådan er det fortsat. Foto: Mads Dalegaard/Ritzau Scanpix

Før søndagens kamp havde AC Horsens tre point mere end Randers i Superligaen. Sådan er det fortsat. Foto: Mads Dalegaard/Ritzau Scanpix

FODBOLD:AC Horsens var bagud indtil fem minutter før tid, men en sen straffesparksscoring sikrede Horsens det ene point, da Horsens tog imod Randers FC i søndagens tidlige kamp i Superligaen.

Randers’ norske debutant, Benjamin Stokke, bragte Randers foran efter 35 minutter, men Horsens kom tilbage i anden halvleg.

De fremmødte tilskuere på Casa Arena i Horsens var vidner til en intens kamp, hvor temperamenterne kom i kog i flere omgange.

Randers havde kampen igennem problemer med at håndtere Horsens’ dødbolde, mens kronjyderne var farlige på omstillinger.

Spillet bølgede frem og tilbage i første halvleg, hvor Randers var farligst i kampens indledning.

Horsens fik dog sat sig på spillet og havde flere store muligheder for at bringe sig i front. På trods af hjemmeholdets spilovertag og chancer var det gæsterne, der bragte sig foran.

Randers-debutanten Benjamin Stokke modtog bolden på kanten af feltet og sparkede bolden ind bag Horsens-debutanten Kevin Mendoza i Horsens-målet efter 35 minutters spil til stillingen 1-0, der holdt til pausen.

Horsens skulle jagte udligningen i anden halvleg, og de satte alt ind på at få udligningen i hus via dødboldene.

Det var tæt på at give pote, da bolden dumpede ned for fødderne af Bjarke Jacobsen, der dog sparkede bolden forbi mål ti minutter inde i anden halvleg.

Da stadionuret havde rundet 70 minutter, havde både Jonas Bager og Saba Lobzhanidze været tæt på at fordoble Randers-føringen, men træværket var i vejen begge gange.

Fem minutter før fik Horsens straffespark, da Jonas Bager nedlagde Thomas Kortegaard i feltet. Mathias Kristensen scorede på det efterfølgende straffespark til slutstillingen 1-1.

Med resultatet kravler Horsens op på tredjepladsen med fire point, mens Randers er at finde på tiendepladsen med et point.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.