Send flere drenge

Kort tid før optagelserne mangler filmhold at få besat nogle af de centrale roller i ”Kapgang”. Søndag sættes slutspurten ind i Aalborg

2
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Endelig en modig dreng. 16-årige Oliver Poulsen fra Sindal havde taget turen til Sønderbroskolen i Aalborg for at prøve lykken.

AALBORG:Spillefilmen ”Kapgang” er snart klar til optagelse. Men endnu mangler nogle af de centrale roller mangler at blive besat, og talentspejderne kiggede lørdag længselsfuldt efter mulige emner i Aalborg. Piger var der flere af, men det kneb med drenge, og det er netop nogle af de bærende drengeroller, som filmholdet endnu mangler at få ansigter på.

Piger lever drømmen ud

Så er man dreng mellem 13-15 år, bliver man taget særdeles godt imod. Castingen forsætter søndag kl. 10-17 på Sønderbroskolen.

Det magre fremmøde af drenge kommer dog ikke helt bag på filmholdet. Sådan har det også været i de andre byer, hvor man har forsøgt sig, og generelt er det sådan, at piger er mere opsatte på at udleve en skuespillerdrøm end drenge.

Fordel at være jysk i det

Der er ingen krav om teatererfaring for at gå til casting på ”Kapgang”. Dog er det en fordel at være lidt jysk i mælet, og så skal man være indstillet på at skulle bruge hele sin sommerferie på filmoptagelserne, der i øvrigt er henlagt til Fyn.

Filmen instrueres af nordjyden Niels Arden Oplev, og den bygger på en roman af Morten Kirkskov, chef på Aalborg Teater.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.