Sene Bayern-kasser giver sejr i Bremen

Bayern München var på vej mod sæsonens første pointtab i Bundesligaen. Sejr til William Kvist og Stuttgart.

Sene Bayern-kasser giver sejr i Bremen

Bayern München fortsætter dominansen i den tyske Bundesliga og har nu vundet seks sejre af seks mulige i denne sæson.

De evige titelbejlere fra det sydtyske afgjorde først sagerne til allersidst, da de lørdag kunne rejse hjem med en 2-0-sejr over Werder Bremen.

I kampens sidste 10 minutter sikrede Luiz Gustavo og Mario Mandzukic med en scoring hver Bayern alle tre point.

Gæsterne havde presset på for en scoring i det meste af kampen, men først da Gustavo med et kvarter tilbage af opgøret blev skiftet på banen, lykkedes det Bayern at profitere af de mange chancer.

Luiz Gustavo fik masser af tid og plads, da han på kanten af Werder Bremens straffesparkfelt modtog en tværpasning fra Thomas Müller. Med et følt skud gjorde han det elegant til 1-0.

Lynhurtige Xherdan Shaqiri var lidt senere arkitekten ved 2-0-målet, da han løb af sted og sendte bolden ind over til en helt fri Mario Mandzukic, og topscoreren kunne let lave sit sjette sæsonmål.

De forsvarende mestre fra Borussia Dortmund havde fuldstændig styr på sagerne, da de senere lørdag vandt 5-0 over Borussia Mönchengladbach. Dortmund ligger på tredjepladsen med syv point færre end Bayern München.

Hos Greuther Fürth var der for første gang blevet plads til landsholdsspilleren Tobias Mikkelsen i truppen til opgøret mod Bayer Leverkusen.

Den hurtige kantspiller, der er kommet til fra FC Nordsjælland i sommer, fik dog heller ikke i denne weekend mulig for at vise sine evner, da han så hele 0-2-nederlaget fra oprykkernes bænk.

Greuther Fürth indtager en placering under nedrykningsstregen sammen med Augsburg.

Der var dog danskersucces hos Stuttgart, hvor William Kvist var på banen i hele kampen, da holdet slog FC Nürnberg 2-0 på udebane og dermed vandt den første kamp i denne sæson.

Også sportsdirektør Frank Arnesen i Hamburg kunne glæde sig, da HSV kom væk fra bundplaceringerne med en 1-0-sejr over Hannover 96.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.