Sennels rockede i forsamlingshuset

Borgere fra landsbyen bakkede op om nyt festivalinitiativ

Ida Smith
Charlotte Rolighed, forsanger i bandet Char, gik sammen med bandet på scenen lørdag eftermiddag som de første ved Sennels Rocks. Foto: Bo Lehm
Thisted 9. september 2018 08:00

SENNELS: - Jeg håber, at det bliver en succes. Når de her fire gutter finder på at lave sådan en festival, så vil jeg i hvert fald gerne bakke op.

Det fastslog Flemming Reinholt, Hillerslev, der i går var at finde i forsamlingshuset i Sennels, som en af de knap 200, der på forhånd havde købt billet til musikarrangementet Sennels Rocks.

Torben Nielsen, Thisted, der gav en hjælpende hånd i baren, ville også gerne støtte det, han kaldte "et super initiativ". Både han og Flemming Reinholt stammer fra Sennels, og det gjaldt mange blandt festivalgæsterne, inklusiv arrangørerne.

Det er nemlig fire "Sennels-drenge", der på privat basis besluttede at lave en rockfestival i forsamlingshuset - bare fordi det kunne være sjovt. En enkelt af dem, Klaus Sekkelund, bor stadig i hjembyen. De øvrige, Jesper Stilling, Claus Møller og Steen Wæver Poulsen, bor i henholdsvis Thisted, Sjørring og Aarhus. Sidstnævnte er med i bandet Elevation, der tidligere har optrådt i Sennels som led i støttekoncerter for byens købmand.

Elevation gik også på scenen i aftes. Det var dog et forholdsvis nyt og ungt band fra Thy, Char, der fik lov at indlede programmet lørdag eftermiddag.

Med navne som CS Nielsen og Ben Noke på scenen efterfølgende indrømmer Steen Wæver Poulsen gerne, at det ikke er de allermest kendte navne, der er på plakaten til Sennels Rocks.

- Men de er gode, fastslår han.

Aftenen skulle efter planen slutte med DJ og forhåbentlig fest på dansegulvet.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...