Sensommerglæder er også for de små

Bangsbo Museum og parken danner rammen om et familiearrangement 5. september.

Frederikshavn Teaterforening er med i et nyt samarbejde omkring Bangsbo Museum som kulturelt samlingssted. Arrangementet Sensommerglæder på Bangsbo finder sted 5. september.

Foto: Kim Dahl Hansen <i>Foto: Kim Dahl Hansen</i>

Frederikshavn Teaterforening er med i et nyt samarbejde omkring Bangsbo Museum som kulturelt samlingssted. Arrangementet Sensommerglæder på Bangsbo finder sted 5. september. Foto: Kim Dahl Hansen Foto: Kim Dahl Hansen

FREDERIKSHAVN:Sensommerglæder i Bangsbo 5. september er også for de små.

Der er etableret et unikt samarbejde på tværs af mange gode kræfter, omkring Sensommerglæder i Bangsbo.

Som en del af dagen, opfører Frederikshavn Teaterforening sammen med Teatret Lampe dukketeater for de små, nemlig Den Grimme Ælling.

Instruktør er Gitta Malling. Skuespillerne Kirsten Nottelmann, Anne Nørgaard står for dukkeføringen.

” I reden er der æg, tre små og et meget stort. Ud kommer 3 gule ællinger og en stor grå. Den synlige forskel gør, at den store grå får en svær start i livet”, men med en sprudlende udgave af H.C. Andersens eventyr, bliver det fortryllende at følge med i den store rejse fra grim som lille til den voksne smukke svane.

I de fantastiske omgivelser på Bangsbo vil det summe af liv og glade oplevelser, så mød op – alle aldre skal nok få en rigtig god dag, udtaler formand Betty Rode, Frederikshavn Teaterforening.

- Vi glæder os til at præsentere Teatret Lampe med denne forestilling der kommer til at spille to gange i løbet af dagen i Riddersalen på Bangsbo. Og så kan vi også lige sige, at det er helt gratis, så kom ud på Bangsbo og se til os, vi glæder os til at byde velkommen, slutter Betty Rode.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.