Ser på urolige unge

Politiet og SSP er nu involveret om uroen i Christiansgave

For nogle år siden var der også problemer med grupper af unge i Christiansgave og det var især i nærheden af legepladsen.Arkivfoto

For nogle år siden var der også problemer med grupper af unge i Christiansgave og det var især i nærheden af legepladsen.Arkivfoto

THISTED:I weekenden var der endnu en gang ballade med støjende og urolige unge mennesker i anlægget Christiansgave midt i Thisted By.

Fredag aften udviklede det sig over grænsen og Thisted Politi satte en foreløbig stopper for "festen" og fik gruppen af en halv snes unge, som er 14-15 år gamle, til at få ryddet op efter sig med dåser, flasker og andet affald:

- Vi har nu videregivet oplysningerne om de unge til SSP-folkene fra kommunen, fortæller politikommissær Jørgen Jensen fra Thisted Politi.

Gennem årene har der været store og små lignende problemer med unge mennesker, som er gået over grænsen for god opførsel i parken ved blandt andet at drikke større mængder alkohol.

I år har det dog været ret begrænset, men fredag aften viste det sig, at flere af de unge var berusede.

Nogle timer senere måtte ordensmagten i aktion, da der indløb en anmeldelse fra McDonald’s på havnen i Thisted, hvor en gruppe unge skabte en del tumult.

Da patruljen nåede frem var der kommet ro på igen, men på gågaden i Thisted fandt de tre unge mænd på 15, 16 og 17 år, som muligvis havde været involveret og måske en enkelt af dem også i episoden i Christiansgave.

SSP-samarbejdet mellem skole, sociale myndigheder og politi ser nu nærmere på de unges færden og hvad der yderligere skal ske.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst