Serbiens landstræner vil lokke Inter-stjerne tilbage

Radovan Curcic håber at få Inter-spilleren Nemanja Vidic til at genoptage landsholdskarrieren.

Serbiens nyudnævnte landstræner, Radovan Curcic, vil prøve at overtale et af landets største fodboldnavne til et comeback på landsholdet, der tidligere i november tabte 1-3 hjemme til Danmark i EM-kvalifikationen.

Radovan Curcic, der tirsdag blev udnævnt som afløseren for hollandske Dick Advocaat, satser på at få Inter-spilleren Nemanja Vidic til at gøre comeback i landsholdstrøjen.

- Det er overflødigt at tale om Vidic' kvaliteter, for han har vist kontinuerligt gennem årene, at han er en af de bedste forsvarsspillere i Europa, siger landstræneren ifølge nyhedsbureauet AFP.

- Naturligvis vil vi gerne have ham tilbage, men vi har flere måneder til den næste kamp, og i de næste uger skal vi tale med flere spillere for at høre, hvilke planer de har, siger han.

33-årige Nemanja Vidic trak sig fra landsholdet i oktober 2011, efter at Serbien ikke kvalificerede sig til EM i Polen og Ukraine året efter.

På klubplan var han anfører for Manchester United, som han spillede for i otte et halvt år frem til skiftet til Inter i sommer.

Serbien er kommet skidt fra start i EM-kvalifikationsgruppe I med 1-1 ude mod Armenien og altså nederlaget hjemme til Danmark.

Derudover blev Serbien tildelt en 3-0-sejr på skrivebordet i den afbrudte skandalekamp mod Albanien i Beograd, men serberne blev derefter fratrukket tre point og dømt til at spille landets to næste hjemmekampe i EM-kvalifikationen uden tilskuere.

Det betyder, at Serbien blot har et point for tre kampe.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst