Serena afviser racisme i Wozniacki-parodi

Serena Williams føler sig overhovedet ikke ramt af, at Caroline Wozniacki forleden forsøgte at imitere hende.

Serena afviser racisme i Wozniacki-parodi

Det har vakt stor røre i USA, at Caroline Wozniacki i forbindelse med en opvisningskamp i Brasilien parodierede sin konkurrent Serena Williams ved at stoppe håndklæder op under blusen og under nederdelen.

Danskerens optræden er af blandt andre skuespilleren Whoopi Goldberg, der er vært på tv-showet "The View", blevet opfattet som racistisk.

Det afvises dog af Williams selv. I en e-mail afsendt fra Mauritius, hvor hun forbereder sig på den kommende sæson, forsvarer amerikaneren Wozniacki.

- Jeg kender Caroline og kalder hende for veninde, og jeg tror ikke, at hun mente noget racistisk med det, skriver Williams til avisen USA Today.

Amerikaneren har aldrig lagt skjul på sine former og har tidligere oplevet herrespillere som Andy Roddick og Novak Djokovic lave lignende parodier, uden at hun har følt sig stødt.

Wimbledonvinderen minder dog Wozniacki om, at hun måske skal tænke sig ekstra om, når hun vil lave noget lignende en anden gang.

- Jeg må tilføje, at hvis nogle folk har det sådan, så skulle hun måske overveje at prøve noget andet, skriver Williams med en smiley for enden af sætningen.

Serena Williams skulle have spillet en opvisningskamp mod verdensetteren Victoria Azarenka senere på måneden i Thailand, men har meldt afbud.

Det skyldes, at hun har fået foretaget mindre indgreb i begge fødder, som kræver hvile. Det får dog ingen konsekvenser for hendes forberedelse til årets første grand slam-turnering, Australian Open.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.