Serena balancerede på randen af knockout

Tennisstjernen var i problemer mod verdens nummer 65, men Serena Williams vandt til sidst i anden runde.

Ritzau
Wimbledon - All England Lawn Tennis & Croquet Club Foto: Reuters/Paul Childs
1. juli 2016 21:00

Ud over at være forsvarende Wimbledon-mester, så er Serena Williams også en mester i at vinde de rigtige bolde.

Det viste verdensstjernen fredag, da hun trods store problemer viste klassen til sidst i tredje sæt med tre servees og besejrede Christina McHale 6-7 (7/9), 6-2, 6-4.

Tilskuerne på Centre Court måtte holde vejret i løbet af tredje sæt, da Serena Williams bestemt ikke havde direkte kurs mod tredje runde i en afgørelse, hvor vigtige bolde til sidst gik Williams' vej.

- Det var en virkelig god kamp. Hun spillede fantastisk, og hun spiller altid godt mod mig. Jeg ved, at ingen kan knække mig mentalt.

- Jeg vidste, da jeg var ved at bryde i tredje sæt, at jeg skulle hive det mentale frem, og det var det, jeg gjorde, siger Serena Williams ifølge nyhedsbureauet AFP.

Den forsvarende mester fik også en skidt start på kampen, da hun allerede i sin første serv i første sæt blev brudt, og da McHale, der er verdens nummer 65, også holdt sin egen serv, så var Serena Williams pludselig bagud 0-2.

Herefter kom Serena Williams tilbage og ændrede 2-4 til en 5-4-føring, inden første sæt blev afgjort i tiebreak, hvor McHale optimistisk vandt 9-7.

McHale servede det første parti hjem i andet sæt, men herfra stod der Serena Williams på det meste, og Wimbledonmesteren bragte sig foran 5-1, inden hun tog andet sæt og udlignede kampen med 6-2.

I tredje sæt hakkede det dog derudad for storfavoritten.

McHale holdt sin serv og bragte sig foran og brød efterfølgende til en 2-0-føring.

Serena Williams fik dog hevet sig selv op og udlignede både til 2-2 og 3-3, men superstjernen vaklede flere gange og måtte slide i det med al sin rutine.

McHale var i stedet ganske uimponeret, og hun tog partiet og bragte sig foran 4-3 med et servees.

Serena udlignede, og de to spillere pressede hinanden gevaldigt med lange løbedueller, indtil Serena Williams til sidst afgjorde kampen med tre servees i sidste parti.

I tredje runde møder Serena Williams tyske Annika Beck, der er nummer 43 på verdensranglisten.

/ritzau/

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...