Serena Williams er færdig i Wimbledon

Den femdobbelte Wimbledon-vinder tabte overraskende i fjerde runde til Sabine Lisicki.

Serena Williams er færdig i Wimbledon

Det bliver ikke i år, at Serena Williams tager sin sjette triumf i den traditionsrige grand slam-turnering Wimbledon.

Verdensetteren tabte mandag meget overraskende i fjerde runde til 23.-seedede Sabine Lisicki fra Tyskland, der vandt i tre sæt med 6-2, 1-6 og 6-4.

Dermed står det altså klart, at der skal findes en ny Wimbledon-mester i kvinderækken, som Williams vandt for femte gang sidste år.

Sabine Lisicki fortsætter sine flotte takter på græsplænerne i London, hvor hun i 2011 nåede helt frem til semifinalen, mens hun var blandt de otte bedste sidste år.

Tyskeren rystede da også Serena Williams ved at komme blæsende ud af omklædningsrummet og yde en imponerende indsats i første sæt, som hun vandt med 6-2.

Så vågnede amerikaneren til gengæld også op, som om hun ville overbevise alle fremmødte på Centre Court om, at der ikke er noget generationsskifte under opsejling i international kvindetennis.

I løbet af 27 minutter vandt hun andet sæt med de suveræne cifre 6-1, og så skulle det hele afgøres i tredje sæt.

Her fik tyskeren dog nyt mod på tilværelsen, og da hun ved stillingen 4-4 formåede at bryde Williams' stenhårde serv, kunne hun lugte sejren.

Selv om amerikaneren til det sidste forsøgte at bevare sin status som tennisdronningen af London, holdt Lisicki hovedet koldt og vandt sin første sejr over de senere års bedste kvindelige tennisspiller i verden.

Tyskeren møder nu useedede Kaia Kanepi i kvartfinalen. Esteren gjorde det tidligere mandag af med englændernes nye tennisdarling, Laura Robson efter to tætte sæt.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.