Serena Williams nedtoner fodskade

Ingen panik siger amerikaneren forud for turnering i Brisbane, efter at hun meldte fra til kamp i denne uge.

Serena Williams nedtoner fodskade

Den amerikanske tennisstjerne Serena Williams er ikke nervøs for den fodskade, der fik hende til at melde afbud til en opvisningskamp i Thailand tidligere på ugen.

Serena Williams, som for nylig gennemgik en mindre fodoperation, skal nok blive klar til næste uges sæsonåbner på WTA Touren - Brisbane International.

- Det føles godt at være tilbage i Brisbane. Foden har det bedre. Den har det godt, så ingen problemer, siger Serena Williams ifølge AFP.

Foruden Serena Williams er de to bedste på verdensranglisten, Victoria Azarenka og Maria Sharapova, også med i Brisbane. Det samme er danske Caroline Wozniacki, og i det hele taget er feltet stærkt.

Wozniacki og Sharapova skulle have spillet opvisningskamp i Sydkorea i denne uge, men russeren meldte afbud på grund af nakkeproblemer.

Men også Sharapova forventes at blive klar til Brisbane-turneringen, siger turneringens direktør Cameron Pearson.

- Vi ser i hvert fald frem til, at hun ankommer til Brisbane. Men hendes helbred kommer selvfølgelig i første række, så vi afventer, om hun er klar, siger Cameron Pearson.

Brisbane International er en vigtig optaktsturnering forud for grand slam-turneringen Australian Open, der begynder midt i januar og spilles i Melbourne.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.