Serena Williams slår chanceløs svensker i rekordsejr

Svenske Johanna Larsson var overmatchet fra start til slut af Serena Williams, som tog stor grand slam-rekord.

Ritzau
2016 US Open - Day 6 Foto: Scanpix/Al Bello
3. september 2016 21:12 - Opdateret 3. september 2016 21:13

Topseedede Serena Williams levnede ikke svenskeren Johanna Larsson mange chancer, da de to kvinder tørnede sammen i tredje runde ved grand slam-turneringen US Open.

Den amerikanske tennisdronning vandt let i to sæt med cifrene 6-2, 6-1 og er klar til fjerde runde efter sin rekordsejr.

Sejren over Larsson var Williams' nummer 307 i grand slam-sammenhæng, og dermed overgår hun legenden Martina Navratilova på listen over flest sejre i grand slam-turneringer.

Efter to servegennembrud og en regn af tunge grundslag mod den hårdt kæmpende svensker var første sæt i hus med 6-2, og Serena Williams fortsatte dominansen i andet sæt.

Larsson blev brudt tidligt, hvorefter den sidste rest af tro på tingene forsvandt hos svenskeren, mens Williams-maskinen kværnede videre.

Et blankt servegennembrud til 5-1 blev fulgt op af et blankt parti i egen serv, og så var billetten til fjerde runde sikret.

Hun møder nu Yaroslava Shvedova i næste kamp.

Flere af de øvrige favoritter i damesingle spillede sig også videre lørdag. Både Simona Halep (seedet fem) og Agnieszka Radwanska (seedet fire) er blandt andre klar til fjerde runde.

Serena Williams er på jagt efter sin syvende US Open-titel i damesingle.

/ritzau/

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...