Serena Williams slider sig videre i French Open

En rutsjebanetur af en kamp endte efter et fejlfyldt første sæt med, at Serena Williams avancerede i Paris.

Første sæt var fyldt med fejl, og Serena Williams så ud til at være langt væk fra sit tidligere niveau.

Tennisdronningen fik dog spillet sig tilbage i opgøret og endte med at avancere til tredje runde i French Open torsdag.

Her vandt Serena Williams 3-6, 6-3, 6-4 over Ashleigh Barty, der er fra Australien, da hun slog en regulær vinder og sikrede sejren i sit serveparti foran 5-4 i tredje og afgørende sæt.

- Det er bare fantastisk.

- Jeg er så glad for at være tilbage her. Jeg tabte første sæt og tænkte, at jeg måtte arbejde hårdere og hårdere, og så kom Serena frem.

- Jeg er tilbage i morgen og spiller double med Venus (Serenas søster, red.). Det bekymrer mig ikke både at spille single og double, jeg vil give alt, siger Serena Williams ifølge AFP.

Første sæt var ingen nydelse for fans af Serena Williams, da amerikaneren med de 23 grand slam-titler havde overordentlig svært ved at finde sit gode spil frem.

De to spillere holdt dog deres servepartier frem til 2-2. Derefter servede Ashleigh Barty, der er nummer 17 i verden, sig foran 3-2 for umiddelbart efter at bryde Serena Williams rent.

Barty tog første sæt, og Serena Williams virkede i store problemer, da hun også lagde ud med at blive brudt til 0-1 rent i andet sæt.

Herefter brød Williams dog hurtigt tilbage og udlignede, bragte sig foran 2-1, brød Barty igen og servede sig foran 4-1.

Sættet blev vundet 6-3, og i tredje sæt virkede Williams stærkest mentalt og brød til 2-1-føring og sikrede sejren.

Serena Williams er tilbage i grand slam-sammenhæng for første gang i 16 måneder, efter at den 36-årige tennisstjerne i første runde slog tjekkiske Kristyna Pliskova.

Williams er nede som nummer 451 i verden, efter at hun satte karrieren på pause efter sejren i Australian Open i fjor, da hun har været gravid og født en datter.

I tredje runde skal Serena Williams møde tyske Julia Görges, der er nummer 11 i verden.

Klarer amerikaneren den opgave, så kan et møde mellem Maria Sharapova og Serena Williams ende med at blive en realitet i kvartfinalen.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.