Serena Williams uddeler æg efter French Open-besvær

Efter et jævnbyrdigt første sæt uddelte Serena Williams et æg i andet sæt i French Open-åbning.

Serena Williams har tre singletitler i French Open og er på jagt efter den fjerde.

Serena Williams har tre singletitler i French Open og er på jagt efter den fjerde.

PARIS:Den amerikanske tennisstjerne Serena Williams er klar til anden runde i French Open efter en for hende yderst afvekslende åbningskamp på turneringen.

Den tredobbelte vinder af grusturneringen i Paris vandt sin førsterundekamp med 7-6, 6-0 over sin amerikanske landsmand Kristie Ahn.

Mens første sæt tog fem kvarter og bød på i alt fire servegennembrud og 15 breakbolde, var andet sæt en ensidig affære, der varede under en halv time.

Her udnyttede sjetteseedede Serena Williams det mentale overtag, hun havde fået af sin suveræne sejr i første sæts tiebreak.

- Den store forskel på de to sæt var selvtillid. Jeg bliver nødt til at spille med en selvtillid, som om jeg er Serena Williams. Så det begyndte jeg på i andet sæt, og det er forklaringen, siger Serena Williams ifølge AFP.

De eneste problemer for Williams kom, da hun skulle afgøre kampen. Hun måtte bruge hele fem matchbolde på at uddele et æg efter et overbevisende sæt.

39-årige Williams kan dermed fortsætte jagten på grand slam-titel nummer 24. Modstanderen i anden runde er wildcard-spilleren Tsvetana Pironkova.

Tredjeseedede Elina Svitolina er også videre til anden runde efter en sejr i to sæt over Varvara Gracheva.

Til gengæld er sidste års tabende finalist i damesingle, tjekken Marketa Vondrousova, allerede ude af turneringen. Hun tabte til 1-6, 2-6 til polakken Iga Swiatek på en time.

Der er også dansk deltagelse i damesingle. Clara Tauson spiller sin kamp i første runde tirsdag klokken 11 mod US Open-semifinalisten Jennifer Brady.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.