Serena Williams uddeler æg i New York

Serena Williams er klar til 1/8-finalen ved US Open efter sejr på 6-4, 6-0 over Ekaterina Makarova.

Serena Williams uddeler æg i New York

Den amerikanske tennisstjerne Serena Williams har fortsat kurs mod sin fjerde triumf ved grand slam-turneringen US Open.

Lørdag spillede Serena Williams sig i 1/8-finalen, efter at hun i tredje runde vandt 6-4, 6-0 over russeren Ekaterina Makarova, som tidligere ellers har drillet amerikaneren en del.

Det var for eksempel Makarova, som sensationelt slog Serena Williams ud af årets første grand slam-turnering Australian Open i januar.

Indledningsvist drillede Makarova også amerikaneren lørdag aften, men efter at have vundet første sæt udraderede Serena Williams sin modstander i andet sæt.

- Efter 4-4 begyndte jeg at spille bedre og mere konstant. Hun er en god spiller og har slået mig før, så jeg vidste, at jeg skulle hæve niveauet for at vinde, siger Serena Williams ifølge AFP.

Serena Williams, som senest vandt turneringen i 2008, møder nu enten Maria Kirilenko fra Rusland eller tjekken Andrea Hlavackova.

Den andenseedede polak Agnieszka Radwanska er ligeledes klar til 1/8-finalen efter en sejr på 6-3, 7-5 over den tidligere serbiske verdensetter Jelena Jankovic.

Radwanska har aldrig været blandt de otte sidste ved US Open før, men hun er i gang med sin bedste sæson i karrieren, så chancerne er store i år. Hun møder nu den 20.-seedede italiener Roberta Vinci.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.