Serena Williams uddeler æg til Li Na i WTA-finale

Serena Williams vandt kvindernes sæsonfinale i tennis med en finalesejr på 2-6, 6-3, 6-0 over Li Na.

Serena Williams uddeler æg til Li Na i WTA-finale

Verdensetteren Serena Williams var i store problemer mod Li Na, men amerikaneren endte med at vinde sæsonfinalen i tennis med 2-6, 6-3, 6-0.

Det var fjerde gang, at Serena Williams vandt sæsonfinalen, som er en turnering for sæsonens otte bedste kvindelige tennisspillere. I år blev turneringen spillet i tyrkiske Istanbul.

32-årige Williams tabte første sæt, efter at Li Na hele to gange og ret så overraskende brød amerikanerens servepartier.

I andet sæt var der mere jævnbyrdighed i begyndelsen af sættet, hvor begge kvinder brød hinandens server en enkelt gang.

Men ved stillingen 4-3 satte Serena Williams det måske afgørende stød ind, da hun brød til 5-3-føring. Derefter servede hun sættet hjem.

I tredje sæt var gassen gået ud af ballonen for Li Na, som blev tildelt et kedeligt æg, som var ensbetydende med, at kineseren ikke vandt et eneste parti i det afgørende tredje sæt.

Serena Williams har med årets sidste titel vundet 11 turneringer i denne sæson, og hun har vundet svimlende 78 kampe og kun tabt sølle fire opgør.

Serena Williams vandt også WTA-finalen sidste år samt i 2009 og 2001.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.