Serena Williams vinder moralsk finale efter drama

Serena Williams måtte igennem tre sæt for at vinde sin semifinale over Simona Halep i Miami Open.

For 10. gang i karrieren er verdens bedste kvindelige tennisspiller Serena Williams fra USA klar til finalen i Miami Open.

Det stod klart tidligt fredag morgen dansk tid, da hun havde slået verdens nummer tre, Simona Halep fra Rumænien, med cifrene 6-2, 4-6, 7-5.

Man kunne uden at overdrive titulere kampen den moralske finale. Begge spillere kom til opgøret med en imponerende sejrsstatistik fra de seneste turneringer, og baseret på kun 2015-sæsonen var det verdens to bedste, der tørnede sammen.

Derfor var det kun naturligt, at kampen udviklede sig til et drama på mere end to timer.

Williams fik den klart bedste start og tog første sæt forholdsvis enkelt, men Halep kom tilbage og tvang opgøret ud i et afgørende sæt.

Her lignede Williams vinderen med en føring på 5-2, men Halep kæmpede sig tilbage på 5-5. Herefter lykkedes det endelig for Williams at lukke kampen til 7-5.

I turneringens finale skal amerikaneren møde Carla Suárez Navarro fra Spanien, der vandt sin semifinale over tyske Andrea Petkovic med 6-3, 6-3.

Det er femte gang i karrieren, at Williams møder verdens nummer 12, og Williams har vundet de fire foregående kampe mod Navarro uden at afgive et eneste sæt.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.