Vendsyssel FF

Serie 1-træner: VFF får uvant dirigentrolle

Hundesteds amatører spår svær kamp mod Vendsyssels Superliga-hold

Seyi Adekoya og holdkammeraterne fra Vendsyssel skal skabe kampen mod Hundesteds Serie 1-hold. Arkivfoto: Lars Pauli

Seyi Adekoya og holdkammeraterne fra Vendsyssel skal skabe kampen mod Hundesteds Serie 1-hold. Arkivfoto: Lars Pauli

FODBOLD:Et Serie 1-hold i tredje runde af pokalturneringen. Nej, de sad formentlig ikke og rev sig i håret af frustration i Vendsyssel, da Hundested IK dukkede op af lodtrækningsbowlen - seks timer lang bustur eller ej.

I den anden lejr, hos de glade amatører i det nordsjællandske, var der også stor begejstring, da de så menukortet til dagens pokalkamp. For det er stort, når Vendsyssel lægger vejen forbi den lille klub, fortæller holdets cheftræner Michael Schou.

- Vi glæder os, men Vendsyssel kan godt få sig en overraskelse, hvis de tror, at de skal til Hundested, trille den hjem og vinde 9-1, som de gjorde i sidste runde af pokalturneringen, smågriner Michael Schou.

For han er naturligvis godt klar over, at niveauforskellen på de to mandskaber bør være til stede - også selvom superligaklubben stiller med et reservespækket hold. Syv af starterne fra 0-2 nederlaget i Randers er ikke med i truppen.

- Under normale omstændigheder bør deres reservers reserver kunne slå os. Vi har vel 5-10 procent chance for at levere overraskelsen, men så skal sol, måne og stjerner også stå rigtigt på himmelen, siger cheftræneren.

- Ud fra det jeg har set, vil de gerne overlade initiativet til modstanderen og spille på omstillinger, og her kommer de over og skal diktere kampen. Det bliver uvant for dem. Vi vil omvendt gerne spille på omstillinger, så den fordeling passer os fint, siger Hundested-træneren.

Der er kampstart onsdag klokken 16.15 i Hundested.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.